Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol5/mc/9i391gxff1w3bcw/dentalrentgencentar.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Dental Rentgen Centar
+381 18 512 334
no-photo
Tim ordinacije Dental rentgen centar se sastoji od lekara posvećenih stomatologiji, što je preduslov kvalitetnog i efektivnog tretmana.

Naša filozofija rada bazira se na četiri esencijalna faktora koji čine koncept rada:

Moderni: Trudimo se da održimo korak sa razvojem stomatologije. Koristimo poslednje metode rada i ne ograničavamo se ustaljenim načinom izvođenja prakse. Naprotiv, trudimo se da pratimo razvoj stomatološke nauke u oblastima tretmana, materijala i opreme.

Transparentnost: Dobro obavešten pacijent je srećan pacijent.  Stoga, informisanost o Vašem trenutnom statusu, mogućnostima vašeg tretmana i njihovim alternativama čine osnovu naše filozofije rada.

Personalna rešenja: Svaki pacijent ima lično viđenje svog tretmana lečenja, stoga se mi fokusiramo da ispunimo Vaša očekivanja u pogledu tretmana, vremena i budžeta.

Personalni tretman: Čini bazu svakog poverenja. Znamo da je bitno osećanje da ste u sigurnim rukama kada se radi o stomatološkom tretmanu.

Naša klinika

Dental rentgen centar je stomatološka ordinacija u Nišu. Klinika dental rentgen centar ima sve što je potrebno da se naši pacijenti osećaju komforno, opušteno i sve što je potrebno da dobijete maksimalan kvalitet stomatološkog tretmana. Ubrajamo se u najmodernije po stomatološkoj opremi, imamo najmoderniji digitalni rentgen aparat i visoko obučeno osoblje.

Cilj doktorskog tima naše ordinacije je da pacijentima pruži najbolji mogući stomatološki tretman, prilagođavajući se svakoj situaciji posebno. Bazu našeg rada čini dobra dijagnoza, detaljno studiranje problema i naravno kliničko iskustvo i obučenost stomatologa. Svi lekari međusobno komuniciraju o njihovim slučajevima što doprinosi kvalitetu rada.

Tim:

Tim ordinacije Dental Rentgen centar se sastoji od lekara posvećenih stomatologiji, što je preduslov kvalitetnog i efektivnog tretmana.

dr Andrija Vukovic

doktor somatologije

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Nišu (odsek stomatologija) 2011 godine.

Dr Andrija je jedan od vlasnika dental rentgen centra. Nakon diplomiranja, 2012 godine otvara dental rentgen centar sa svojim dugogodisnjim prijateljem,kolegom, a kasnije i kumom.

Obzirom da mu je majka stomatolog, odrastao je uz stomatologiju. Naravno, to je jedan od razloga izbora ovog zivotnog poziva.

Nosilac je licence iz radiologije. Član je stomatološke komore Srbije.

Uziva u izazovima koje mu postavlja svakodnevna stomatoloska praksa.

no-icon+381 62 226 411

dr Dimitrije Djurdjevic

doktor stomatologije

Završio je Gimnaziju “Bora Stanković” u Nišu. Nakon toga, upisuje Medicinski fakultet u Nišu, odsek stomatologija. Diplomirao je 2011 godine.

Iskustvo je sticao u Domu zdravlja  u Nišu i stomatološkoj ordinaciji Trident u Nišu. Nakon toga 2012 godine sa kolegom osniva ordinaciju Dental rentgen centar, gde i danas radi.

Učesnik je mnogih stručnih skupova. Nosilac je licence iz radiologije. Član je stomatološke komore Srbije.

no-icon+381 65 557 17 10

dr Bojan Zivkovic

doktor stomatologije

Rođen u Nišu 1984 godine,završio srednju medicinsku skolu “ Dr Milkenko Hadzic” u Nišu. Stomatološki fakultet upisao u školskoj 2003/2004 školskoj godini i diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Nišu 2010 godine sa prosečnom ocenom 9,53/10.00.

Usavršavao se u domenu savremene stomatološke protetike i primene kompjuterskih CAD-CAM Sistema u Sirona Dental Acadamy koja posluje u sklopu Simensove fabrike u Bensheimu, Nemacka.Primena ovog sistema doprinela je u estetskoj stomatologiji nadoknade zuba minimalno invazivnom metodom u najkraćem mogućem vremenskom intervalu.

Koautor dva naučno istraživačka rada “ Primena savremenih metoda i sredstava u stomatološkom zbrinjavanju “ .

Tečno govori engleski ( Up – intermediate ) i nemacki jezik – Telc Deutch B2.

no-icon+381 62 633 667

dr Aleksandar Vukovic

doktor stomatologije

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Nišu (odsek stomatologija) 2016 godine. Nakon završetka staža u niškom Domu Zdravlja i položenog državnog ispita pridružuje se doktorskom timu Dental rentgen centra.

Privilegovan je jer može da radi sa rodjenim bratom Andrijom.

Sin je stomatologa, stoga je celog života u stomatologiji.

Uživa da radi sa decom i pacijentima koji imaju fobiju od stomatologa.

Nosilac je licence iz radiologije. Član je stomatološke komore Srbije.

Govori tečno engleski jezik.

no-icon+381 62 446 455

Iskustva naših pacijenata

“Ko ima fobiju od stomatologa, ovo je prava ordinacija za njega. Odlicni doktori, puni znanja, efikasni, opremljeni najmodernijom opremom. Nisam osetila nikakav bol prilikom intervencija. ”

- Milica N.

“Ljubazno i profesionalno osoblje. Hvala im što su učinili da poseta stomatologu prodje bez stresa.”

- Sanja R.

“Pedantno , stručno i nasmejano osoblje. Moja topla preporuka za posetu Dental rentgen centru.”

- Miljana Z.

“Čisto, profesionalno i temeljno. Topla preporuka.”

- Vojkan T.

Zakažite Vaš pregled

Zakazivanje se vrši putem telefona, ili preko online forme za zakazivanje.

Zakazivanje se ne naplaćuje. Dobrodošli!

Kontakt
no-icon+381 18 512 334
Radno vreme
Pon-Pet08:00 - 20:00
Subota09:00 - 15:00
Hitne IntervencijePo Dogovoru
Kontakt
no-icon+381 18 512 334
Radno vreme
Pon-Pet08:00 - 20:00
Subota09:00 - 15:00
Hitne IntervencijePo Dogovoru